torsdag 5 februari 2009

Den 5/2



Denna Tulpan är tillägnad en riktigt God Vän, som fyller jämna År idag!

tisdag 3 februari 2009

Fotografera

Nu måste det bli av ta foto av sina tulpaner. Blir så inspirerad av andras bloggar!Tulpaner är absolut den bästa blomman i mitt tycke. Så skir, så vacker!!!

måndag 2 februari 2009

Måndag igen

Det är inte alltid det blir som man tror. I morse då det skulle bära av mot jobbet så skulle jag bara hänga tvätt från tvättmaskinen. Då var det vatten över hela golvet.................................så det var bara att svabba och svabba för allt vad tygen höll.

Måndagmorgon


Igår, söndagen den 1:a februari fick äntligen tomtarna komma upp på vinden, för att komma fram i december igen. Denna söta tomte bor i en av mig själv stickad och tovad toffel.
Nu måste jag sticka iväg in till stan till jobbet. Skulle kunnat sitta vid datorn ett tag till.

söndag 1 februari 2009

Söndagspromenad

En söndagspromenad hade verkligen varit skön i denna min stass, men det var för halkigt ute!!!!! I vår kanske, då vårsolen värmer oss med sina strålar!!!

Sitter och funderar

I morse hade jag många funderingar vad denna dag skulle innehålla. Hjärtat klappade fort av att tänka för mycket på alla måsten! Dock blev det tre maskiner tvätt och lite plock. Sen satte jag mig helt käckt och lyssnade på en bok. Samtidigt stickade jag. Ja, se sticka och handarbeta det är mitt liv det se. Finns ingenting som ändå gör mig så lugn som detta. När man ser sina alster värka fram. Det är helt ljuvligt. Om en timme skall vi åka och handla på matbutiken. Det var den söndagen det.

Det allra första

Dagen B som i blogg!!!
Det allra första som skapades på min blogg!