lördag 28 februari 2009

Tovade väskor är härligt


.....tycker i alla fall jag. Behöver knappt tänka utan låter händerna fara fram med stickorna, och.....................stoppar i tvättmaskinen med lite flytande såpa!!! Och vips har man en tovad väska. Jag gläds!

Att plocka med blommor


.........................................är läkande. Att över huvud taget göra något med sina händer och se att det blir fint, vare sig man stickar, planterar eller så är det så himla skönt att se ett resultat. Då känner jag ett lugn!!!

Våra härliga kattor


Nu har vi ingen katt kvar! En gång hade vi fem på en gång, sen har de gått bort en efter en! Nu kommer vi inte skaffa någon mer. Nu kan vi i stället ställa upp för vår ena dotters katt då hon åker bort. Det gick inte så länge Lisa fanns! Hon ville verkligen vara själv med oss sen den dagen Mozart gick bort för nästan 6 år sedan. Äntligen ensam kisse tror jag att hon tänkte.
På kortet så syns de alla fem med Mozart i förgrunden. Mozart var född 1989 tillsammans med sin helsyster Cherie. Bethoven, Carmen och Elize var alla tre födda 1994. Kattkusiner kan man säga från min äldsta dotters kattor.
Tack för att Ni fanns alla våra kattor.

Sitter och tittar på!!!


..........................................mina tulpaner och tänker på min älskade Lisa. Jag hör hennes tassar och även hennes krafsande i kattlådan. Lilla Lisa, att ta detta hemska beslut att nu skall Du inte få finnas längre. Men Du var så dålig att vi kanske hade riskerat att hitta Dig död då du var ensam hemma.